1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Bank of scotland

De Bank of Scotland is een bank die sinds 1999 als hypotheekverstrekker actief is op de Nederlandse markt. De bank of Scotland is een onderdeel van de Lloyds Banking Group PLC, hetgeen een financiële groep is die internationaal opereert. Deze instantie is de grootste retailbank in het Verenigd Koninkrijk en heeft zo'n 30 miljoen klanten over de hele wereld.

Actief in meerdere landen

Ze zijn actief in meer dan 30 landen en er werken rond de 130.000 medewerkers bij de Lloyds Banking Group PLC. De Bank of Scotland is in Nederland de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote speler als het gaat om het verstrekken van geld in de vorm van hypotheken. Ze onderscheiden zich van andere banken met een vernieuwend business model en een eigenzinnige visie op zaken en op de hypotheekmarkt.

Een hypotheek bij de Bank of Scotland

Voor een hypotheek kunt u terecht bij de Bank of Scotland. Ze hebben verschillende hypotheken waarvan de belangrijkste zijn:

  •     Online hypotheek
  •     Bank of Scotland hypotheek
  •     Budget hypotheek

Ook het aflossen van uw hypotheek is bij de Bank of Scotland op verschillende manieren mogelijk. Zo kunt u om uw hypotheek af te lossen gebruik maken van de:

U kunt overigens ook een combinatie maken van bovenstaande aflossingen en daarnaast is het ook mogelijk om een aflossingsvrije hypotheek af te sluiten waarbij u tijdens de looptijd van de lening helemaal niets aflost maar alleen rente betaalt.

De rentepercentages van uw hypotheek zijn verdeeld in tariefklassen en hangen af van de verhouding tussen uw lening en de executiewaarde van uw huis. Bij het online afsluiten van een hypotheek hoeft u geen afsluitprovisie te betalen.