1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Beleggen bij Binckbank

Waarom de BinckBank?

De BinckBank is een bank in Nederland die zich bezighoudt met het online beleggen. Het bedrijf is beursgenoteerd en het heeft een belegd vermogen van rond de drie miljard euro. Het bedrijf staat vooral bekend om de gratis transactiekosten en de service. Hierdoor noemt het zich terecht een goedkope beleggersbank en zo hebben ze zichzelf ook op de markt gezet.

Binckbank is opgericht in 2000 en is dus nog een relatief jong bedrijf. Het is opgericht door vier voormalige medewerkers van IMG Holland. Het hoofdkantoor van BinckBank staat in Amsterdamm en het bedrijf heeft zo'n 600 werknemers.

In Oktober 2007 heeft BinckBank de concurrent Alex Beleggersbank overgenomen van de Rabobank. Dit had als resultaat dat BinckBank feitelijk een monopolie had in de wereld van het online beleggen. Tegenwoordig werken ze ook samen met Optiver, een bekend beurshandelaar.

Beleggen bij de Binckbank

Als u wilt gaan beleggen dan is de Binckbank hier uitstekend voor geschikt. U kunt daarbij gebruik maken van de meest complete en uiterst gebruikvriendelijke beleggingsite van Binckbank. Hiervan kunt u onder andere het volgende verwachten:

  • Gratis realtime koersen
  • Gratis uitgebreide analyse
  • Uniek gebruiksgemak
  • Realtime optiematrix

Daarnaast krijgt u op de site van Binckbank uitgebreid advies over beleggen en kunt u hier antwoorden vinden op vragen die u heeft omtrent beleggen. De tarieven zijn zoals eerder al vermeld nergens anders zo laag als bij Binckbank.

Mocht u het allemaal nog steeds niet zeker weten dan kunt u bij BinckBank een gratis testrekening openen om te zien hoe het er allemaal aan toe gaat op de site. Bent u hierna wel overtuigd dan kunt u voor het echte geld aan de slag gaan.