1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Lenen bij de ING bank

De ING bank is de bank die onderdeel was van de ING groep. Inmiddels is de ING bank samengegaan met de Postbank en dat doen ze onder de naam ING. De ING bank zelf is opgericht in 1927, toen als Nederlandsche Middenstandsbank. Het was pas na de tweedewereldoorlog dat de ING bank echt goed begon te groeien.

Kantoren ING

De ING bank heeft zo'n 10.000 werknemers in Nederland. Deze werknemers zijn verdeel over zo'n 250 kantoren die zijn verspreid door het hele land. Het hoofdkantoor dat ruimte biedt aan 2500 werknemers staat in Amsterdam.

Waarom kiezen voor de ING bank?

Het motto van de ING bank is bankieren op uw manier. Wat ze hiermee bedoelen is dat ze haar producten zo wil leveren waar klanten zich eigen bij voelen. Niet teveel gedoe en gewoon slim en efficiënt zaken doen is waar de ING bank voor staat. Daarnaast willen ze natuurlijk alles tegen scherpe tarieven aanbieden, zodat de klant dit terugziet in de portemonnee.

ING blinkt uit in gemak en deskundigheid door het complete en heldere productaanbod. Het gemak vindt u terug in het feit dat u zelf bepaalt hoe waar en wanneer u wilt bankieren. Dit kan op de volgende manieren:

  • Kantoor
  • Internet
  • Telefonische klantenservice

 

Geld lenen bij de ING bank

Er zijn verschillende manieren om geld te lenen bij de ING bank. De meest populaire leenvormen zijn:

Elk van deze leningen is ideaal voor specifieke gevallen, afhankelijk waar u hem voor nodig hebt.