1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Krediet afsluiten bij Interbank

Financiering door Interbank

Interbank is een financieringsonderneming die gevestigd is in Nederland. Deze financieringsonderneming is al meer dan 100 jaar actief en heeft daardoor ontzettend veel ervaring opgedaan. Ze zijn erg betrouwbaar en ze onderscheiden zich met succes van andere financieringsondernemingen door middel van verantwoord lenen en betrokkenheid bij haar klanten.

Interbank werkt samen met professionele adviseurs zoals assurantietussenpersonen en kredietbemiddelaars. Ook werken ze samen met verschillende dealers. Hiermee bieden ze de financiele middelen die consumenten nodig hebben voor hun aankopen.

Interbank onderscheid zich van andere financieringsondernemingen door de volgende punten:

  •     Transparantie
  •     Betrouwbaarheid
  •     Gemak
  •     Snelheid
  •     Rendabiliteit

De producten van Interbank

Bij Interbank kunt u voor verschillende producten terecht. Ze houden zich vooral bezig met het lenen van geld. Twee van de meeste gevraagde kredietvormen bij de Interbank zijn het doorlopend krediet en het WOZ krediet. Het doorlopende krediet is een flexibele manier van lenen aangezien je zelf kan beslissen wanneer je geld opvraagt voor bepaalde uitgaven.

Met een WOZ krediet is een variant op het doorlopende krediet. Bij het WOZ krediet mag u tot de afgesproken limiet onbeperkt geld opnemen en het bedrag dat u heeft afgelost kan u gerust weer opnemen. Dit zorgt ervoor dat u altijd wat geld achter de hand heeft. Daarnaast krijgt u met het WOZ krediet een Interbank Card waarmee u 24 uur per dag geld op kunt nemen bij een ABN AMRO geldautomaat.

Daarnaast is er nog het Aflopend krediet. Met het aflopend krediet krijgt u in een keer een vast bedrag uitgekeerd waarvoor u een grote aankoop zoals bijvoorbeeld een auto of een nieuwe keuken kunt kopen. Vervolgens betaald u maandelijks een vast bedrag aan rente en aan aflossing over een vooraf besproken looptijd.

Een voorbeeld van Aflopend krediet is: