1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Effecten bemiddeling door Kempen en Co

Wat is Kempen en Co?

Kempen en Co is een effectenbank die actief is in Nederland. Dit bedrijf is in 1903 opgericht in onze hoofdstad Amsterdam door ene Arines Johannes Kempen. Het was oorspronkelijk een zelfstandig commissionair in effecten. De Co in de naam Kempen en Co is van Martinus Dirk de Lange, die een compagnon was bij Arines Johannes Kempen.

Kempen en Co is gespecialiseerd in de Nederlands-Indische beursfondsen. Inmiddels is het bedrijf in handen van Jan Willem Meeuwis en is het overgenomen door van Lanschot Bankiers N.V. Naast kantoren in Nederland heeft Kempen en Co inmiddels ook kantoren in:

  •     Antwerpen
  •     Edinburgh
  •     New York

Kempen en Co houdt zich tegenwoordig bezig met:

  •     Effectenbemiddeling
  •     Vermogensbeheer
  •     Corporate finance

Kempen en Co heeft zich vooral gespecialiseerd in kleinere en middelgrote ondernemingen.

Beleggen met Kempen en Co

Als u wilt gaan beleggen dan kunt u hiervoor terecht bij Kempen en Co. U kunt hier beleggen in breed gespreide portefeuilles van onder andere Nederlandse en Europese smallcapaandelen, maar ook onroerendgoedaandelen en zelfs obligaties. Kempen en Co heeft toegang tot een selectie van zeer getalenteerde assetmanagers die gebruik maken van een zeer specifieke beleggingsstrategie.

Kempen en Co hecht veel waarde aan het beperken van absolute risico's in neerwaartse markten. Dit verwezenlijken ze door middel van integraal risicomanagement waarbij de portefeuille op alle niveaus wordt gemanaged op risico?s.