1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Verzekeren bij de OHRA bank

Verzekeringsmaatschappij OHRA

De OHRA bank is een verzekeringsmaatschappij die actief is in Nederland. Daarnaast is de OHRA bank onderdeel van de Delta Lloyd groep, net als Delta Lloyd en ABN AMRO verzekeringen. OHRA staat voor Onderlinge Ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren.

OHRA is opgericht in 1925 en haar hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. In 1994 fuseerde OHRA met Nuts tot Nuts OHRA beheer. Nog geen vijf jaar later fuseerde het nieuwe Nuts OHRA beheer met Delta Lloyd en hieruit ontstond Delta Lloyd Nuts OHRA wat later hernoemd werd naar de Delta Lloyd groep.

De OHRA bank houdt zich voornamelijk bezig met de volgende producten:

  •     Schadeverzekeringen
  •     Zorgverzekeringen
  •     Levensverzekeringen

Een verzekering afsluiten bij OHRA

OHRA houdt zich vooral bezig met verzekeringen. De verzekeringen die bij OHRA het meest afgesloten worden zijn:

  •     Autoverzekeringen
  •     Reisverzekeringen
  •     Uitvaartverzekeringen
  •     Overlijdensrisicoverzekeringen

Bij een verzekering van OHRA krijgt u een gratis online polismap. Dit is een gratis service voor alle klanten en hiermee kunt u al uw verzekeringszaken online regelen. Deze map is tevens 24 uur per dag beschikbaar waardoor u niet gebonden bent aan kantooruren.

Sparen bij OHRA

De OHRA spaarrekening hanteert hoge maandelijkse spaarrente en is vooral online te regelen. Het spaarsaldo is direct en kosteloos opneembaar en in het eerste halfjaar krijgt u maar liefst 4.7% rente. De periode hierna kunt u alsnog genieten van een 3.2% rente. Ook voor kinderen is er een rekening beschikbaar zodat deze bij het bereiken van de leeftijd van 18 jaar een eigen rekening hebben met daarop gespaard geld.