1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Lenen en hypotheken van de Rabobank

Info over de Rabobank

De Rabobank is een bank die dicht bij de mensen staat. Rabobank heeft dan ook veel leden en is zeer bekend door de sponsoring van o.a. wielerploegen. Internationaal staat Rabobank ook op de kaart, aangezien er vestigingen zijn in 46 landen en er 603 vestigingsplaatsen zijn. Intern is Rabobank opgesplitst in een aantal deelgroepen. Dit zijn:

  • Rabobank Nederland
  • Rabobank International
  • Rabo Development
  • Rabo Vastgoedgroep

Lenen bij de Rabobank

Een lening afsluiten bij de Rabobank is voor iedereen te doen. Op de website van de Rabobank (www.rabobank.nl) staat er een kopje Lenen waarna u verder wordt begeleid door de website heen. Op deze pagina kunt u makkelijk met een paar financiƫle gegevens berekenen wat uw maximale lening is bij de bank. Met het invullen van uw maandsalaris, de maandelijkse woonlasten en de bestaande leningen kan er in no time online berekend worden wat de lening is die u het beste past. Mocht het zo zijn dat u er online niet uitkomt wat de beste lening is voor u, dan kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de bank over geld lenen. Zij zullen u dan face to face aangeven wat de beste lening is en wat de verdere mogelijkheden zijn.

Wat kost een lening bij de Rabobank?

Lenen kost geld, maar er is ook zeker een mogelijkheid tot goedkoop lenen. Het is echter niet zo dat alle leningen zo goedkoop zijn als dat ze eruit zien. Het is dus belangrijk om goed na te denken wat voor lening u neemt, om zo zeker te zijn van wat u doet en niet voor verassingen komt te staan in het leven van het lenen. u kunt op de site een leenbedrag instellen en direct worden bij de leensoorten die de Rabobank aanbiedt rentetarieven en prijzen gelabelled. Maar wat een lening per termijn kost wordt ook bepaald door de looptijd van de lening. Als dit 50 maanden is bent u per maand meer kwijt dan als u 70 maanden heeft om de lening af te lossen.

Kies een Rabobank lening die bij je past!

Verschillende leningen zijn mogelijk bij de Rabobank. Om te weten welke het beste voor u is, kunt u het beste leningen vergelijken. Punten die u bij het lening vergelijken in acht kunt nemen zijn bijvoorbeeld de looptijd van een lening. Wil je voortdurend een beetje speling hebben op je eigen rekening of wil je snel lenen, omdat je een auto gaat kopen of je huis gaat verbouwen. Belangrijk bij de inachtneming van het kiezen van een lening is kijken hoe hoog de hypotheek is die bij de Rabobank al staat. Als je een hoge hypotheek hebt, kun je namelijk minder tegelijk lenen. In dat geval is een handig iets om te doen: rente vergelijken. Zo is het namelijk mogelijk om buiten de hypotheekrente, de andere rente zo laag mogelijk te houden en niet te veel geld te verliezen aan banken waar u bij leent. Succes met het kiezen van uw lening. Het gaat bij de Rabobank zo moeilijk niet, dus dat moet zeker goed komen.