1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kredieten van de Santander Bank

Wat is Santander voor bank?

Santander heet voluit Santander Consumer Finance. Het is een financieringsbedrijf dat zich bezig houdt met financiële kredieten en producten. Deze financiële kredieten en producten biedt Santander aan aan haar klanten. Om te te mogen doen hebben ze een vergunning die in overeenstemming is met de Wet op Consumenten Krediet.

Santander Consumer Finance heeft al een redelijke historie in het aanbieden van financiële kredieten en producten aan haar klanten. Ze zijn zo'n 15 jaar actief in het ontwikkelen van financiële producten voor de Nederlandse consumenten en daarmee kan gezegd worden dat ze inmiddels redelijk wat ervaring hebben.

Tevens is Santander Consumer Finance lid van de vereniging Financieringsondernemingen in Nederland, ook wel bekend als het VFN. Hiermee verbinden ze zich ook aan de gedragsregels van het VFN. Het doel is hiermee een verantwoorde en betrouwbare kredietverlening aan hun klanten te kunnen garanderen.

Geld lenen bij Santander

Een veelgehoorde mening over geld lenen bij een bank is dat het duurder is dan bij een geldverstrekker. Dit is ook meestal het geval maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Santander is zo'n uitzondering en het lenen van geld bij Santander is dan ook niet duurder dan bij een geldverstrekker.

De service van Santander is volgens de klanten die er gebruik maken van vormen van krediet erg goed en snel. Santander behandelt iedere klant apart en heeft zo veel oog voor uw krediet. Het afsluiten van bijvoorbeeld een persoonlijke lening is bij Santander redelijk snel voor elkaar. Met behulp van wat documenten kunt u al snel beschikken over de lening.

Bij Santander kunt u terecht voor de volgende leningen:

Het is voor beide leningen gratis om een offerte aan de vragen en bovendien is deze offerte vrijblijvend. U kunt deze offerte online aanvragen dus dat is ook nog eens erg prettig.