1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Hoe kan ik snel geld lenen?

Snelle manieren om geld te lenen

Een snelle manier om geld te lenen is vaak via internet. Er zijn ontzettend veel sites die zijn gespecialiseerd in snel geld lenen. Omdat er zoveel aanbieders zijn voor wat betreft snel geld lenen is het verstandig om vooraf toch even meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken aangezien dit nogal wat geld kan besparen over de hele looptijd. Kijk hierbij naar:

  •     Rentetarieven
  •     Looptijd
  •     Verschillende typen leningen
  •     Betrouwbaarheid van kredietverstrekker

Via het internet kunt u vaak direct snel geld lenen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een ID-kaart in te scannen en vaak ook een kopie van een loonstrookje bijvoorbeeld. Bij de meeste geldverstrekker op internet is dat al voldoende en daarom is er vaak geen snellere manier dan het internet als het gaat om snel geld lenen

Snel geld lenen zonder BKR registratie

De meeste geldverstrekkers toetsen de krediet aanvrager bij het Bureau Krediet Registratie. Dit doen ze om te zien of de nieuwe klant ooit problemen heeft gehad in het verleden als het gaat om aflossen van leningen en/of niet betalen van rekeningen. Mocht blijken dat dit wel het geval is dan is de kans groot dat de kredietverstrekker weigert om een nieuw krediet te verstrekken wegens onvoldoende vertrouwen.

Er zijn echter ook kredietverstrekkers die niet bij het BKR zijn aangesloten en hierbij heeft u dus geen last van dat probleem. Omdat deze geldverstrekkers wel wat meer risico lopen zullen ze vaak ook duurder zijn. U kunt hierbij denken aan sommige warenhuizen of gemeentelijke energiebedrijven. Vaak krijgt u dan een soort van creditcard waar u over geld mee op kan nemen.

De rente hierbij is dus wel wat hoger dus het is verstandig om deze krediet het snelst af te lossen voordat u andere zaken gaat aflossen. Snel geld lenen zonder BKR registratie is dus wel degelijk mogelijk maar het is ook weer niet optimaal vanwege de hoge rentetarieven die vaak gelden omdat de geldverstrekkers meer risico lopen.

Lenen in het algemeen

Veel mensen komen wel eens in een situatie terecht dat ze direct geld nodig hebben. Vaak komt dit door onverwachtse opstapeling van rekeningen bijvoorbeeld of het moeten aanschaffen van bijvoorbeeld een nieuwe auto of een nieuwe keuken. Dit soort dingen kan men vaak niet zonder en dan is snel geld lenen natuurlijk een uitkomst.